19 Ağustos 2016 Cuma

KENDİNİZİ YENİDEN KEŞFEDECEĞİNİZ BALAYI OTELİ LİSSİYA


Fethiye'de yapacağınız tatilin diğer bölgelere göre farklılıkları olduğunu düşünmelisiniz.Doğal güzeliklerinin yanında tarihi dokusu ile de fazlaca dikkat çeker.Akdeniz bölgesi içinde kalan bir kıyı kentidir.Fethiye de tatilinizi geçirmek istediğinizde muhteşem bir doğa,spor alanları ve tarihi yerler sizleri beklemekte.Bende sizlere bugün paylaşacağım içerikle,kendinizi yeniden keşfedeceğiniz deniz ve gökyüzünün buluşma noktası olan ışıklar ülkesi Lissiya'da,kendi derinliklerinizi keşfedeceğiniz bir yolculuğa çıkmanızı tavsiye edeceğim.

Hayal edin:güneşin her sabah ve akşam gökyüzünde yarattığı bin bir renk,yıldızlarla donanmış bir gökyüzü ve masmavi sularda dans eden ay ışığı.Burası Lissiya Hotel.Uçsuz bucaksız Ege Denizi karşısında bir vadinin tepesine konumlanmış çiftlere özel balayı oteli.Çocukların kabul edilmediği butik otelin 12 adet evi,sizi doğayla baş başa bırakmak için birbirini görmeyecek şekilde tasarlanmış.

Kaliteli ve konforlu odanızın balkonundan güneşin bin bir renge bürünerek ufka batışını izleyecek,tatilinizden unutulmaz anılar ile döneceksiniz.Açık hava restoranda bu eşsiz manzara yine sizi karşılıyor.Profesyonel şefler tarafından yönetilen dünya mutfağında Türk lezzetleri ön plana çıkarılıyor,yemeklerde kullanılan ürünler ise otelin kendi bahçesinde yetiştiriliyor.

Sizde doğa ile baş başa,sessiz bir ortamda yeniden balayı yaşamak istiyorsanız Lissiya Hotel tam size göre diyebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...