26 Mayıs 2016 Perşembe

ALAÇATI CADDE 75 OTEL



 Yaz tatilinin yaklaştığı günlerde,hepimiz tatil planlarını yapmaya başladık. Ege'nin en çok tercih edilen beldelerinden biri olan Alaçatı'da modern ve sofistike bir soluk, Cadde 75 otel sizlere önerebileceğim en enteresan butik otellerden biri.Özel emek harcanarak oluşturulduğu her halinden belli olan bu güzel konaklama yeri,büyükşehir yaşamından bunalarak kaçan bir çiftin meydana getirdiği keyifli bir adres.

Yüksek tavanlı odalar,banyolarda kullanılan doğal seramik,özenle seçilmiş ketenler ve sakız gibi nevresimler otelin şık düzenini,ahengini ve samimi ortamı öne çıkarıyor.Zeytin ağaçlı ve begonvilli geniş bahçesi ile dinlenceye davet ediyor adeta.

Kuşların doğaya tercuman olan sesi eşliğinde güneşin tadına varılabilir,havuzun keyfini sürebilir,gazebonuzda,yumuşacık minderlerin üzerinde uzanırken gazetenizi okuyabilir;ev yapımı,taze naneli,buz gibi limonatanızı yudumlarken hayallere dalabilirsiniz burada.İştah kabartan kahvaltılar ise yine bu bahçede servis ediliyor.

Sizde tatilinizi bu güzel butik otelde geçirmek istiyorsanız  www.cadde75otel.com adresini ziyaret ederseniz rezervasyon yaptırabilirsiniz.

İnönü bulvarı No:79  Alaçatı/İzmir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...