23 Mayıs 2016 Pazartesi

TATBAK NİŞANTAŞI BİR KEBAP KLASİĞİ


Nişantaşı ve çevresinde ikamet eden veya iş yeri sahibi olup bu tarihi  kebapçıyı bilmeyen yoktur.Yıllardır Nişantaşı veya çevresine yolum düştüğünde, zaman zaman uğrarım bu güzel  kebapçıya. Enteresan olan servis yapan elamanların uzun yıllardır burada çalışması ve işlerini mükemmel şekilde yapmaları.

Nişantaşı gibi güzide semtlerimizden birinde iyi lahmacun yemek isterseniz "Tatbak" çok güzel bir tercih olacaktır.İstanbul sınırları içerisinde yiyebileceğiniz en temiz ve lezzetli lahmacunlardan birini Tatbak ta yiyebilirsiniz.

1960 yılında küçük bir dükkan olarak hizmete başlayan Tatbak şu anda iki katlı ve yaklaşık 100 kişiye aynı anda hizmet verebilecek kapasiteye sahip. Tatbak'ın lahmacunları normal lahmacunlardan çok daha büyük ve ince hamuru sayesinde çıtır çıtır.İçindeki malzeme çok kaliteli bu nedenle Fiyatı da emsallerine göre pahalı.

Tatbak'a gelip de Ezo gelin çorbasının tadına bakmadan sofradan kalkmayınız, son derece lezzetli ayrıca beraber servis edilen  yanındaki sıcak pide ise ayrı bir tat.

Her kebapcı da bulacağınız çeşitli kebapların yanında,özel olarak yapılan pide çeşitleride Tatbak'ın denenmesi gereken diğer tatları.Bir çok mekan açılır açılmaz kapanırken,Tatbak 60 yıla yakın süredir hizmet vermekte ve gerçekten gördüğü ilgiyi hak etmekte. Tatbak'ın bütün çeşitlerini tatmanızı tavsiye ediyorum. Nişantası ve çevresine işiniz düştüğünde mutlaka bu sıcak mekana gitmelisiniz.

TATBAK:

Teşvikiye Mah.Valikonağı Cad.Akkayak sk.No:28/A  Şişli-İstanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...