24 Mayıs 2016 Salı

SURA DESIGN HOTEL


İSTANBUL BUTİK OTELLER SURA DESIGN HOTEL

Butik otelleri tanıtımına yönelik içerik paylaşımlarıma devam ediyorum.Bugün sizlere tarihi ve lüksün içerisinde bulunan konumu ile harika bir butik oteli tanıtacağım.

Otel çevresindeki Topkapı Sarayı,Sultanahmet Camii,Basın Müzesi ve Ayasofya'yı gezmeyi unutmamalısınız.Tarih ve lüksün içerisinde yer alan konumu ile mükemmmel bir konaklama yeri Sura Desıgn Hotel. Sultanahmet'te misafirlerine tarihi yolculuğun ve huzurlu bir tatilin kapılarını misafirlerine açıyor.Eski İstanbul'un değerlerini yansıtan tasarım anlayışına sahip otelin hem iç hem de dış cephesinde Osmanlı saraylarının izlerini görebiliyorsunuz.Altın varak,oteli lüks'ünü temsil ettiği gibi;havuz,bahçe,restoran ve odalarda da aynı çizgiyi görmek mümkün.Hizmetlere gelince tıpkı saraylardaki gibi en ince detayı düşünen ve her misafiri özel gören misyonla bezenmiş.

Sauna,hamam veya havuzda günün yorgunluğunu atabilirsiniz.Ya da şömine karşısına veya bahçeye geçerek geleneksel Türk kahvesi eşliğinde kitabınızı okuyabilirsiniz.

Otel içerisinde bahçe,teras,yüzme havuzu,spa,fitness merkezi,restoran,wireless,tv,klima sunulan hizmetlerin içerisinde yer almaktadır.

www.suradesignhotel.com

Dereyolu caddesi Alemdar Mah.Ticarethane sk.No:45 Fatih-İstanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...