15 Haziran 2016 Çarşamba

BOZCAADA SESSİZ VE SAKİN TATİLİN YENİ ADRESİ


Ege'nin geçmişten günümüze kadar uzanan sessiz ve sakin adası özellikle İstanbulluların ilgi odağı olmaya devam ediyor.Son yıllarda sessiz ve sakin bir tatil arayanların sürekli ziyaret ettiği ada,Temmuz ve Ağustos aylarında tatilcilerin akınına uğruyor.Özellikle bu aylarda ve bayram tatillerinde Bozcaada da  yer bulmak imkansız.Tatil köyü tarzında iki tane konaklama yeri bulunan Bozcaada küçük butik otelleri ve 5-6 odalı pansiyonları ile tatilcilere hizmet veriyor.

Bu makalemde sizlere geçmişten günümüze kadar değişmeyen özellikleri ile Aral Tatil Çiftliğini tanıtacağım.
Bozcaada da bulunan bu şirin işletme Ahmet ve Arzu Aral'ın dokunuşları ile sizleri yoğun iş hayatından uzaklaştırarak huzurlu bir tatil sunuyor.Başlangıcı 1930 yıllarına dayanan bu arazi Rum bir çiftçiden şarap yapmak için alınıyor ve günümüzde otel olarak hizmet veriyor.Taştan evlerin içinde kurulu odalar tam donanıma sahip ve yeşilin güzelliğine bakıyor.Çiftlik içerisinde sabahları kuş sesleri ile uyanacağınız huzurlu bir alana çeşitli meyve ağaçları ile evcil hayvan türleri ev sahipliği yapıyor.Burada yapmanız gereken doğanın sesini dinleyerek sizin için hazırlanan özel kahvaltıları ve şarapları tatmak.

Bozcaada da merkeze yakın bulunan bu şirin otel ile hem özlediğiniz çiftlik hayatını yaşayabilir hem de sessiz ve sakin bir ortamda tatilinizi değerlendirebilirsiniz.

www.araltatilciftligi.com

Bozcaada-çanakkale

T:+90 286  697 83 57

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...