26 Haziran 2016 Pazar

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN


 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.
 Sedef Adası İstanbullular tarafından tam manası ile keşfedilmemiş harika bir ada.Belkide adanın tamamına  yakınının özel mülkiyette olması adanın tanınmasına fırsat yaratmamış.

Bu sessiz ve huzurlu adaya ulaşabilmek için Kartal iskelesinden her sabah tekneler kalkıyor..Eğer Kartaldan tekne kalkış saatlerini kaçırırsanız Büyük Adadan Deniz taksi ile Sedef Adasına geçiş yapabilirsiniz.10 kişilik bir kiralamaya 70 tl gibi bir ücret ödersiniz.

Sedef Adası'nda konaklama imkanınız yok.En yakın konaklayabileceğiniz yer Büyük Ada. Sedef Adasına geldiğinizde denizin tadını çıkarabileceğiniz mükemmel plajlar var.Bu plajları kullanarak denize girebilirsiniz.
Ada içerisinde fazla gezme imkanınız olmadığı için plajdan en son noktaya kadar faydalanabilirsiniz.Denizi sevenler için bulunmaz bir fırsat. Deniz suyu İstanbul da hiç bir plajın sahip olamadığı kadar temiz.

Sedef Adası'nda plajlar her keseye uygun şekilde var.Bunlardan en uygunu Sedef Adası plajı.Sedef adası plajında ulaşım parası dahil 1 günlük ücret 25 TL. Yemek ihtiyacınızı plaj içerisinde bulunan büfeden sağlayabilirsiniz.Dışarıdan getirebileceğiniz yiyecekler için herhangi bir kısıtlama yok,isterseniz yemeğinizi yanınızda getirebilirsiniz.

Elio Sedef restoran  ise restoran ve bar hizmeti  vermekte.İskele etrafında bulunan plajdan denize girebilirsiniz.Özel yatla gelen müşterilerine ayrıca iskele imkanı sunmakta.

Clup Ada Sedef ise haftanın 7 günü plaj ve bar hizmeti vermekte.Buradan da plajı kullanarak denize girme imkanınız var.Son derece temiz ve bakımlı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...