21 Haziran 2016 Salı

MARMARİS'İN MAVİSİ İLE BULUŞACAĞINIZ BUTİK OTEL


Bayramın yaklaştığı şu günlerde tatil planları yapmaya başladıysanız,sizlere Marmaris'in mavisi ile buluşacağınız deniz kenarında harika bir butik otelden bahsedeceğim.Ancak bayram rezervasyonu şu anda boş mu? onu bilemem. Örsmaris Boutıque Hotel denizin kenarında harika plajı ile yat limanına yakınlığı ve barlar sokağına kısa mesafede oluşu diğer avantajlı yönleri.Ancak ben tatil süresince Otel ve sahilinden ayrılacağınızı tahmin etmiyorum.

2006 yılından beri butik otel tarzında hizmet vermeye başlayan bu güzel butik otel Nisan ve Ekim ayları arasında hizmet veriyor.Marmaris kalesi,yat limanı ve Barlar Sokağı'na yakın mesafedeki konumunu,bahçesinin güzelliği ve iki açık yüzme havuzu ile taçlandırıyor.Odaların konforu ve ahşap mobilyaların şıklığı ise otelin önemli diğer özellikleri.Akdeniz ve dünya lezzetlerini panoramik Akdeniz manzaralı restourant ta tadabilirsiniz.Tüm lezzetler özel çiftliklerinde yetiştirdikleri ürünlerle hazırlanıyor.

Sahil kenarında otelden kano veya deniz bisikleti kiralayarak Marmaris'in mavi sularında turlayabilirsiniz.Butik otel olma özelliğini sertifikalı yetki belgesi ile taçlandırıyor.Bu belgeye sahip Marmaris'in tek oteli olma özelliğini koruyan Örsmaris Boutıque Hotel de bayram tatili geçirmek istiyorsanız acele etmenizde fayda var.

Dalaman Havaalanına  120 km mesafede olan otel 26 odası ile misafirlerine hizmet veriyor.

Siteler Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:59 Marmaris/Muğla

T:+90 252 417 75 57

www.orsmaris.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...