8 Temmuz 2016 Cuma

ŞARAPHANELERİ VE GENİŞ BAHÇELERİ İLE DOĞA'NIN MUCİZESİ URLA


URLA VE 2ROOMS HOTEL

   Yoğun iş hayatının getirdiği yorgunluk, ancak sessiz ve sakin bir ortamda atılır diye düşünüyorum.Benim için tatilin anlamı dinlenmek ve yeni yerleri keşfetmek olduğuna göre, kalabalık oteller ve plajlarda geçirilecek zaman aşırı stres yüklemesinden başka hiç bir işe yaramayacaktır.İstanbul gibi bir metropol de yaşıyorsanız, iş hayatının yoğunluğu yanında trafik çilesini de beraberinde çekiyorsanız  gittiğiniz tatil yerinde bunların hiçbirini görmek istemezsiniz.

Urla da sessiz ve sakin özellikleri olması açısından harika bir tatil yeri.Son yıllarda sürekli gittiğim urla'da tatilinizi geçirmek için sizlere bir çok sebep sayabilirim.Tertemiz bir havayla güne başlamak yanında, muhteşem doğası ve bağ bahçeleri ile  doğanın urlaya verdiği bir çok güzelliği söyleyebilirim.Çam ormanları,üzüm bağları ,kıyı şeridi ve doğal ürünlerin satıldığı meşhur pazarı ile konaklayabileceğiniz ve tatilinizi geçirebileceğiniz çok özel bir ilçedir Urla.

Urla'nın kendine özgü özel kahvaltısını mutlaka denemelisiniz.Doğal ürünler ile sizlere sunulan Ege'nin özel köy kahvaltısını Urla da bir çok yerde bulabilirsiniz.Bölgenin kendine özgü ürünleri ile hazırlanmış reçelleri,özel peynirleri , taze kaymak ve tereyağını fırından yeni çıkmış pideler ile beraber tadabilirsiniz.

Urlanın içinde olmasa da yakın koylarda temiz ve berrak denize girme olanağınız var.Bu koylar belkide Ege'nin bir çok yerimde göremeyeceğiniz kadar güzel ve sakin.


Urlaya tatil için gittiğinizde kalabileceğiniz bir çok mekan var. 2RoomsHotel ,şaraphaneleri ve geniş bahçeleri ile Urla'nın bağlarını zerafetle donatıyor.Manzaranın keyfini odanızın özel tasarlanmış mobilyalı oda ve çim terasından çıkartın.Büyüleyici bir doğanın ve tertemiz bir havanın içinde doğal ürünlerle hazırlanan katkısız bir kahvaltı güne güzel bir başlangıç yapmanızı sağlayacaktır.Mevsiminde geldiğinizde hasat ve şarap yapım adımlarını izleyebilir,üzüm toplayıp üretim sürecinde yer alabilir,sonrada tesiste üretilen enfes şarapların tadına varabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...