29 Temmuz 2016 Cuma

YEŞİLLE MAVİNİN BULUŞTUĞU KOY ADRASAN




  1. Bodrum,Alaçatı,Çeşme,Urla ve Marmaris gibi göz önünde olan tatil merkezleri ile ilgili birçok  paylaşımlar yaptım.Bugün sizlere 2 kilometrelik şahane kumsalı ve onu üç tarafı ile saran yeşil ormanları ile Turistlerin tercih ettiği tarihi ile de ilgi çeken Adrasan'dan  bahsedeceğim.


Adrasan sit alan olması sebebiyle uzun yıllar betonlaşmadan kendini korumuş sessiz,sakin özelliklerinin yanında üç tarafı yeşillikler ile çevrili şahane bir tatil beldesi.Çam ormanlarının kokusu ve sabah uyandığınızda duyduğunuz kuş sesleri, sizlere huzurlu bir tatil imkanı sunuyor.

Adrasan  köy halkı tarafından turizm yapılan ender yerlerden biri.Bir çok konaklama yeri Adrasan da yerleşenler tarafından işletilmektedir.Sizlere tanıtacağım Adrasan Papirus Otel'de bu özellikleri taşımakta.





Papirus Hotel,Nazife ve Yücel Konuralp'ın emeklilik planı olarak düşünülmüş,23 odası bulunan küçük bir aile oteli.Samimiyet ve titizliğin içtenlikten geldiği bu işletmede, el değmemiş doğal güzelliklerin tadını çıkarırken ,yorucu şehir hayatından uzaklaşacak kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz.Güneşin teninizi okşadığı,kuş seslerinin eksik olmadığı cennet koy Adrasan'da günlerinizi havuz başında dinlenerek geçirebilir ya da bir çok aktiviteyle renklendirebilirsiniz.


Papirus Hotel'in portakal,limon gibi bir çok meyve ağacını barındıran bahçesi,içerisinde dinlenmek isteyenler için doğru adres.Spor cenneti olan Adrasan'da balık avı,yamaç paraşütü,su altı dalışları yapabilirsiniz.


Kalabalık ve aşırı ilginin olduğu bilinen tatil yerleri yerine siz de bu sessz,sakin ve huzur verici koy da tatilinizi geçirebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...