5 Temmuz 2016 Salı

ŞİRİN SAHİL BALIKÇI KASABASI FOÇA


FOÇA VE BÜLBÜL YUVASI BOUTIQUE OTEL              


Bugün sizlere diğer turizm bölgelerinden çok farklı bir yapıya sahip,kendi doğasını korumuş ender yerlerden biri olan Foçayı tanıtmak istiyorum.Bölge butik oteller ile konuklarına hizmet vermekte ve turizm'in o alışagelmiş kalıplarından çok uzak bir görüntüye sahip.Şirin bir balıkçı kasabası özelliklerini üzerinde taşıyan Eski Foça'da sessiz bir ortamda doğa ile iç içe bir tatil yapabilirsiniz.Tekne turu ile Foça ve civar adaların bakir koylarını ve berrak sularını keşfe çıkabilirsiniz.Sizde bu bakir cennette tatil yapmak isterseniz butik otellerden birini seçebilirsiniz.

Bu güzel ve şirin balıkçı kasabasında konaklayabileceğiniz Bülbül Yuvası Boutique otel ,tarihi dokunun tam da kalbinde bir mekan...Ege Denizi'ne doğru uzanan muhteşem manzaralı butik otelin odaları modern ve lüks bir şekilde tasarlanmış.Otel odaları isimlerini Fokallilerin kurdukları kolonilerden alıyor.Caria,Vella,Alalla,Larisa Massalia. Alalla'da jakuzide deniz ve dağ manzarasını seyretme keyfini,Masalla'da deniz feneri karşısında hamam sefasını yaşayın.Otelin restoranında organik ürünler ile hazırlanan eski Türk yemekleri bulunuyor.Aynı zamanda isterseniz zeytinyağı ve reçel yapım atölyelerine katılabilirsiniz.

Otelin özel plaj alanında denize girebilir ve tekneler ile civar adaları gezebilirsiniz.Müzik ve şarap eşliğinde Foça'nın eşsiz gün batımını seyre dalabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...