30 Temmuz 2016 Cumartesi

BİR ADRASAN MASALI



Adrasan ile ilgili konaklama yerlerine ait bilgilendirme yazılarıma devam etmek istiyorum. Adrasan'a Antalyadan bir saatlik bir yolu çam ve kekik kokuları altında geçerek ulaşabilirsiniz.Bu bir saatlik yol  sizlere Adrasan da nasıl bir tatil geçireceğinizi yeterince anlatabilmektedir.Doğal bir yaşamın özlemini duyuyorsanız Adrasan tam size göre bir tatil yeri diyebilirim.Dereden doğal balıkları avlayabilir,kendi usullerince pişirdikleri nefis çuprayı tadabilirsiniz.





Lykıa Edrassa Hotel&Restaurant'da bir Adrasan masalı yaşabilirsiniz.Çam ve kekik kokuları arasından geçerek Adrasan Koyu'ndaki bu küçük,şirin otele rastlıyorsunuz.Denzizin hemen yanında yer alan otel sağında akan Adrasan Deresi,solunda ise çam ağaçları kaplı dağları ile doğanın türlü güzellikleriyle baş başa sessiz,sakin bir tatil düşünü sizler için gerçeğe dönüştürüyor.Otelde 17 Bungalov ve 8 Standart oda mevcut.İsmini bölgede yetişen meyvelerden alan odalar,insanın içini ısıtan bir tatta dekore  edilmiş.Denizin otel'e mesafesi sadece 50 metre.Derenin üstüne kurulan ahşap adacıklarda,kazların ördeklerle dansını izleyerek lezzetli yemeklerden tadabilirsiniz.

Adrasanda yapabileceğiniz su sporları,doğa yürüyüşleri,bisiklet turları,yamaç paraşütü,balık avlama gibi etkinlikler ilginizi çekebilir.Doğa ile iç içe bir tatil için en uygun adres  Adrasan diyebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...