8 Ağustos 2016 Pazartesi

ESKİ DATÇA'YI ORCEY BUTİK HOTEL'DE YAŞAYIN



Datça ile ilgili yaptığım paylaşımlarda önemli bir tarihe sahip olduğundan bahsetmiştim.MÖ 2000 yıllarına kadar geri giden bir tarihe sahip Datça.Yarımada da buluntuların geçmişi çok eskilere dayanır.Tarihi bu kadar eski bir yerde,1800 yıllardaki Datça'yı tekrar yaşatmak amacıyla yola çıkan Orcey Butik Hotel'de tarihi ve turistik bir yolculuğa hazır olun.

Datça'nın Eski Knidos olarak bilinen bölgesinde konumlanan Orcey Butik Otel bir zamanların eşsiz güzelliği,zenginliği,barışı ve medeniyeti temsil eden antik şehri Knidos'un mirasını günümüze taşıyor.Orcey,geçmişe saygılı ve şık dekorasyonuyla sizlere aynı zamanda denizi,tarihi ve sanatıyla büyüleyen Datça'nın eski sokaklarını ve yöresel mimarisini yakından tanıma fırsatı sunacak. Konak,Değirmen,Şato ve Datça Evi bulunan otel,ahşap iskelesiyle de Datça'nın berrak mavizini sizlerle buluşturacak.Bölgenin organik ürünlerinden hazırlanan açık büfe kahvaltı ile kendinizi ödüllendirin ve eski Datça'yı baştan sona keşfedin.Melisa kokuları eşliğinde,Datça'nın sıcak ikliminde yetişen organik ürünlerle muhteşem bir kahvaltıyla güne merhaba deyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...