6 Ağustos 2016 Cumartesi

FARALYA KÖYÜ VE PERDUE HOTEL


Fethiye Ölüdeniz de bulunan Faralya köyü,etrafında birçok koy barındırmakta ve bu koylarda tamamen doğal ortamda tatilinizi geçirebileceğiniz kamplar bulunmaktadır.Farlaya köyü hemen yakınında bulunan Kelebekler vadisi ve Kabak koyu ile ön plana çıkmakta ve spor ağırlıklı tatil isteyenler için çekici olmaktadır.

Faralya Köyü Hisar Mahallesi,Orta Mahalle ve Kabak Mahallesinden oluşan denize meyilli bir yamaçta yer almaktadır. Kabak koyunu tercih edenler sırt çantalarını alarak bu bölgede doğal ortamda konaklayabilirler.Likya yolu üzerinde bulunan Kabak Koyu ender görülen jeolojik yapısı ile de dikkat çekmektedir.Orta mahalleden Kelebekler vadisi görülmekte ve Aktaş plajına bakmaktadır.

Faralya Köyünde kalabileceğiniz cennetten bir köşe olarak adlandırabileceğimiz Perdue Hotel'in rustik odaları size  Afrika tarzı safari çadırlarını hatırlatacaktır.Balkonunuzdaki jakuzide yıldızları seyrederken unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Eko-şık bir atmosferi olan Perdue Hotel,yetişkinlere hizmet vererek huzurlu bir tatil olanağı yaratıyor.Doğal hayat tarzının öne çıktığı otelde günümüzün ihtiyaçları da unutulmamış.8 odalı butik otel,konaklamaya farklı bir açıyla yaklaşıp odalarını duvar yerine organik kanvas kumaş ile çevreleyerek yumuşak bir atmosfer yaratmış.Sabahları taptaze hazırlanmış kahvaltınızı açık havada yiyecek,gün içinde yoga derslerine katılarak bedeninizi dinleyeceksiniz.

Otelin sonsuzluk havuzunda yüzmek ve Ege Denizi'nin berrak sularında şnorkel yapmak çok keyifli.Kitabınızı alıp bir kenara çekilmek ve şekerleme yapmak için hamak,güneş yatakları ve lounge bölümleri sizleri bekliyor.Doğa ile baş başa bir hayat geçirmek istiyorsanız Perdue otel konaklamanız için en ideal yer diyebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...