12 Ağustos 2016 Cuma

ÖLÜDENİZDE İKİ FARKLI KONAKLAMA SİZLERİ BEKLİYOR.



Mavi ve yeşilin bir çok tonuna sahip muhteşem tatil beldemiz Fethiye ile ilgili paylaşabileceğimiz o kadar fazla konu varki;bulunduğu bölge,tarihsel özellikleri ve Fethiye denilince akla gelen Ölüdeniz.

Her zaman sakin ve dalgasız olması nedeniyle ölüdeniz olarak adlandırılan bu güzel kıyı şeridi yaklaşık 3 km uzunluğunda bir kumsala sahip.  Kıdrak Plajı'nda denize girerken,sık çam ağaçları arasında piknik yapabilirsiniz.

Gemiler koyu Fethiye'nin en fazla ziyaretçi çeken bölgesi.Bu muhteşem koyda denize girerken,tekne kiralayarak tarihi gemiler adasını ziyaret edebilirsiniz.Bu ada içerisinde Bizans tarihine ait kalıntılara rastlayabilirsiniz.Turizm açısından çok önemli bir bölge olan çalış plajını mutlaka ziyaret etmelisiniz.Bu plajın en önemli özelliği Caretta Caretta olarak bilinen deniz kaplumbağaları içi kuluçka alanı olmasıdır.

Tarihsel özellikleri,uzun plajları,şahane denizi ile sessiz ve sakin  tatil yapacağınız bir bölge olarak Fethiye'yi sizlere önerebilirim.Spora tutkulu olanların, doğa sporlarını en fazla yapabileceği tatil beldesidir.

Fethiye ve Ölüdeniz ile ilgili verdiğim kısa bilgiler sonrasında  konaklama yerlerine ait bilgileri sizlerle paylaşmam gerektiğini düşünüyorum,bu yüzden sizlerele rahat edebileceğiniz iki farklı konaklama yerinden bahsedeceğim.

Mr.Dım Exclusive Apart Hotel ve Renka Hotel&Spa  kendilerine has özellikleri ile bir çok tatilcinin gözdesi durumunda olduğundan sizlerle paylaşmak istedim.


MR.DIM EXCLUSİVE APART HOTEL

Sevimli binası,sıcak günlerde içerisinden çıkmak istemeyeceğiniz kocaman havuzu,şirin bahçesi ve konforlu odaları ile bir apart otelden beklenen her türlü hizmet ve olanağı sunuyor. Ev sahipleri,misafirlerine aileden biri gibi davranan çok güler yüzlü,samimi,konuksever bir çift.Otelden içeri adım atar atmaz,kendinizi bir tanıdığın mekanına gelmiş gibi hissediyorsunuz.Geniş ve yemyeşil bahçedeki restoranında sunulan yemekler nefis tatta.Denize girmek istediğinizde,otel sahile yürüyüş mesafesinde diyebilirim.Fitness salonu,sauna ve masaj salonunda yorgunluğunuzu atabilirsiniz.
Bahçesi,yüzme havuzu ve diğer sosyal aktiviteleri ile ziyaret edebileceğiniz özel konaklama yerlerinden biri diyebilirim.


RENKA HOTEL&SPA  

İşte sizlere Güney Ege'nin turkuaz deniziyle çevrili,yemyeşil doğanın içinde yer alan huzuru ve konforu konuklarına bir arada sunan Renka Hotel.18 odaya sahip otelde sessiz ve sakin bir tatil geçirmenizi sağlayacak bütün detaylar düşünülmüş.
Bahçesinde narenciye ağaçlarının bulunduğu,taş binasında Göcek koylarını anlatan vitrayın yer aldığı özel  mimariye sahip bir otel.Spa,sauna,buhar odası ve Türk hamamında rahatlayabilir,Taş Bar'da soğuk bir içecekle serinleyebilirsiniz.Yaz ve kış mevsimlerinde de hizmet veren Renka Hotel sessiz ve sakin bir tatili tercih edenler için son derece uygun.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...