13 Ağustos 2016 Cumartesi

İSTANBUL ÇEVRESİNDE DOĞA,YEŞİL VE MAVİ BU KADAR YAKIN OLMAMIŞTI

RIVA' CLUB  ÇEKMEKÖY SIRAPINAR


 Şehir hayatının karmaşası,kalabalıklığı ile iş hayatının yoğunluğundan sonra  doğa ile iç içe bir tatil hepimizin hayalini süslemekte.Kısa tatillerimizi değerlendirebileceğimiz yerleri araştırdığımda sizlerin ilgisini çekeceğini umduğum Çekmeköy Sırapınar'da konumlanan doğa,yeşil  ve mavinin bir arada olduğu özel bir konaklama yerinden bahsedeceğim.Eğer uzun mesafeli yerlerde tatil yapma imkanınız yoksa, Rıva's Club İstanbul'da yaşayanlar için mükemmel bir seçim olabilir diye düşünüyorum.Diğer otellerden farklı olarak bir çiftlik evinde hizmet veren Riva's Club,misafirlerine şehirde özlenen yemyeşil doğayı,huzuru ve sakinliği vaat ediyor.Baştan sonra tüm tasarımında şıklığı benimsemiş Riva's Club'ta,açık yüzme havuzu ve büyük çim bahçe bulunuyor.Doğanın ve havuzun tadını çıkarabileceğiniz gibi,dart,bilardo,masa tenisi,bisiklet turu gibi alternatifleri de seçebilirsiniz.

Açık büfe kahvaltı,öğlen ve akşam yemekleri ile pazar günleri yapılan brunch da ise zengin çeşitlerin enfes tadı sizi etkisi altına alacak.

19 adet odaya sahip otelde bahçe,teras,yüzme havuzu,evcil hayvanlar için uygun restoran,tv ve klima bulunmaktadır.

1 yorum:

  1. Web sitenizi tanıtıp ödül kazanabileceğiniz web etkinliğine davetlisiniz. Web sayfanızla şimdi siz de kazanmaya aday olun. Blogunuzu tanıtın, promosyonlar ve ödüller kazanın. Sponsorlarımızın desteği ile web siteler arası etkinlik yarışmamızı 2020 yılı sonuna kadar düzenliyoruz; harika bloglar dünyasına katılarak yeni yıla ödülle girip markalaşın istiyoruz.

    Web: http://www.blogumharika.com
    Mail: iletisim@blogumharika.com

    YanıtlaSil

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...