11 Ağustos 2016 Perşembe

ÖLÜDENİZ'DE EŞSİZ BİR TATİL SİZLERİ BEKLİYOR.


YACHT BOUTIQUE HOTEL

Bugün sizlere Fethiye'de bulunan konfor içerisinde konaklayabileceğiniz bir Otel'den bahsedeceğim.Fethiye'nin benzersiz mavisine kendisini bırakmak isteyenler Yacht Boutıque Hotel'den tekne kiralayarak hayallerine yelken açabilirler.

Renkli,sıcak,lüks ve şık.. Fethiye Körfezi'nin masmavi sonsuzluğuna şahitlik eden manzarası ve Ege'nin sıcaklığından aldığı renkleriyle Yacht Boutıque Hotel misafirlerine Fethiye'nin merkeinde harika bir konaklama alternatifi sunuyor.Rengarenk tasarlanmış odaları,Türk ve Akden mutfağından zengin çeşitleri,yat limanına bakan restoranı atıştırmalık snack barı ve güler yüzlü çalışanlarıyla hizmet sunan Yacht Boutıque,denizi ve kumsallarıyla meşhur ölüdeniz ve Çalış Plajı'na ise oldukça yakın bir konumda.Öğlen açık yüzme havuzunda serinledikten sonra,spa merkezinde yorgunluğunuzu atın.Akşamları ise alakart restoranda enfes lezzetlerin ve içeceklerin tadına bakın,2 dakika mesafedeki Fethiye Antik Tiyatrosun'da sanatı ve tarihi beraber yaşayın.

Ölüdenizin berrak sularında serinleyerek unutamayacağınız bir tatil, Yacht Boutıque Hotel'de sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

POPÜLER MEKANLAR

İSTANBUL'DA PLAJ KEYFİNİ SEDEF ADASI'NDA YAŞAYIN

 Cumartesi gününü Sedef Adası'nda geçirince buradaki güzellikleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.  Sedef Adası İstanbullular tarafın...